Centraal Militair Hospitaal (CMH) in Utrecht opgeleverd!

In maart 2019 is de uitbreiding en renovatie van het Centraal Militair Hospitaal (CMH) in Utrecht opgeleverd. Met zevenenveertig bedden is het weliswaar het kleinste ziekenhuis van Nederland, maar het is een zeer multifunctioneel gebouw. Het biedt niet alleen onderdak aan het hospitaal en de apotheek. Ook de Militaire BloedBank, de Defensie Tandheelkundige Dienst en de Militaire Geestelijke Gezondheidszorg zijn er te vinden. EGM architecten tekende  voor het ontwerp. Carebuilders (bouwcombinatie Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel) was verantwoordelijk voor het gehele bouwproces.

Lees verder “Centraal Militair Hospitaal (CMH) in Utrecht opgeleverd!”

Hoogste punt nieuwbouw Sint Maartenskliniek

Eind oktober bereikte de nieuwbouw van het OK-complex voor de Sint Maartenskliniek het hoogste punt. Dit werd gevierd met het in de top hijsen van een bijzondere vlag. Mark van Houdenhoven, voorzitter Raad van Bestuur St. Maartenskliniek en Henk Berghege, directeur Bouwbedrijf Berghege (namens Carebuilders) kregen deze vlag van de kinderen van de nabij gelegen St. Maartensschool. Voor alle aanwezigen waren er feestelijke hapjes uit een foodtruck en natuurlijk een passend drankje.

Lees verder “Hoogste punt nieuwbouw Sint Maartenskliniek”

OK’s Maxima Medisch Centrum opgeleverd

In maart 2017 is bouwcombinatie Carebuilders/Strukton gestart met de realisatie van een supermoderne complex voor het Maxima Medisch Centrum, waarin aandacht voor de mens centraal staat. Het complex heeft acht OK’s met een holding/verkoever en een aparte dagbehandeling voor volwassenen en kinderen. Nu de oplevering een feit is, kijken we terug op een mooi project met goed verloop en een prima afronding.

BEKIJK HIER HET RESULTAAT>>

Oplevering 2e fase Centraal Militair Hospitaal (CMH) Utrecht

Vrijdag 14 september 2018 heeft Hospitalis (een samenwerking tussen Carebuilders, Kropman en Croonwolter@dros) fase 2 van het Centraal Militair Hospitaal UMC Utrecht opgeleverd. Fase 2 betreft de tweede en derde verdieping met poli’s, tandheelkundig centrum en dagverpleging.

Over een week starten we met de sloop van fase 3.

Nieuwbouw aan Verheylaan officieel geopend

De nieuwbouw van het Maastricht UMC+ aan de Verheylaan is gisteren (15 juni) officieel geopend. De openingshandeling werd verricht door gedeputeerde Twan Beurskens (Economie en Kennisinfrastructuur) en Mieke Damsma, wethouder Gezondheid van de gemeente Maastricht, samen met bestuursvoorzitter Marja van Dieijen-Visser van het Maastricht UMC+ en vice-voorzitter Albert Scherpbier.

Lees verder “Nieuwbouw aan Verheylaan officieel geopend”

Renovatie en verbouwing Centraal Militair Hospital te Utrecht

Het Centraal Militair Hospitaal (CMH), de tweedelijns gezondheidszorginstelling van Defensie, op universiteitsterrein “De Uithof” in Utrecht wordt de komende jaren flink verbouwd. Bouwcombinatie Hospitalis (Carebuilders, Kropman Installatietechniek en Croon Elektrotechniek) realiseert deze renovatie en verbouwing. Het UMCU is direct betrokken bij de grootschalige transformatie van het CMH. Lees verder “Renovatie en verbouwing Centraal Militair Hospital te Utrecht”

Nieuw centrum voor dagbehandeling en nieuwe operatiekamers Máxima Medisch Centrum Veldhoven

Máxima Medisch Centrum in Veldhoven wordt uitgebreid. Aan de achterzijde van het bestaande gebouw is nu nog de parkeerplaats te vinden. Op deze plek realiseert Bouwcombinatie Carebuilders/Strukton de nieuwbouw van een centrum voor dagbehandeling en acht nieuwe operatiekamers.

Lees verder “Nieuw centrum voor dagbehandeling en nieuwe operatiekamers Máxima Medisch Centrum Veldhoven”